info@plastischechirurgieamsterdam.com

 
Plastische Chirurgie Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Ik schaamde me altijd al voor mijn grote borsten. De stap tot borstverkleining durfde ik echter niet te nemen. Naarmate ik ouder werd, kreeg ik hierdoor steeds meer rugklachten. Uiteindelijk heb ik het gewaagd een afspraak te maken bij Plastische Chirurgie Amsterdam. De specialist die ik bij Plastische Chirurgie Amsterdam sprak, won al snel mijn vertrouwen door uitgebreid te laten zien wat mogelijk was en de tijd te nemen mij te adviseren over de borstgrootte. De operatie is uitstekend verlopen en ik ben blij met het resultaat!”
Mirte Niekoop, Amstelveen
 
“Een neuscorrectie: het is vrij beangstigend allemaal. Maar na jarenlang gepest te zijn, wilde ik het toch doen. De arts bij Plastische Chirurgie Amsterdam was zeer vriendelijk en gaf aan veel ervaring met neuscorrecties te hebben. Hierdoor durfde ik de operatie bij Plastische Chirurgie Amsterdam aan en nu kan ik weer normaal in de spiegel kijken!”
Johanna Zoon, Amsterdam
 
“Ik kreeg last van hangende oogleden. Aan een cosmetische ingreep dacht ik niet meteen, dit associeer ik toch meer met filmsterren. Mijn huisarts wees mij erop dat een dergelijke ingreep vaak vergoed wordt en een afspraak met Plastische Chirurgie Amsterdam was toen snel gemaakt. Bij Plastische Chirurgie Amsterdam vond ik een plastisch chirurg die gespecialiseerd was in dergelijke operaties en deze verliep dan ook zonder complicaties!”
Michelle Visser, Zaandam
 
“Ik heb bij meerdere plastisch chirurgen een consult gehad in verband met een facelift, je wilt daar immers geen risico mee nemen. Bij Plastische Chirurgie Amsterdam voelde ik meteen dat dit de kliniek voor mij was. Het consult was uitgebreid en de specialist overtuigde me door de manier waarop hij adviseerde. Bovendien zag de kliniek er professioneel en modern uit. Van de keuze voor Plastische Chirurgie Amsterdam heb ik achteraf zeker geen spijt gehad!”
Jarmke Verwer, Amsterdam
 
“Ik heb onlangs een spataderbehandeling bij Plastische Chirurgie Amsterdam ondergaan. Een zeer professionele kliniek met uitstekende artsen en vriendelijk en behulpzaam personeel. Eindelijk kan ik weer korte rokjes aanschaffen. Een echte aanrader, want ik ben er snel en zeer goed geholpen en ik was door de deskundigheid totaal niet bang voor de behandeling!”
Lara Pfauth, Amsterdam
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!